Wednesday, March 9, 2011

pearl

semakin mahir mengunakan pastel oil...
makin lama..rasa macam makin suka mengunakan pastel oil ni
kenapa? sebab....no specific reason for that, maybe sebab kita tak perlu tunggu kering
kalau guna postel and water colour..kita memang kena tunggu kering kn :)

*gambar ni sebahagian part tak dapat nak dimasukkan

material: pastel oil
size: standard size for drawing block

wondering la...colour crayon tu cmn ek?
(--")

mountain


owah 3rd time mengunakan pastel oil..
suka tengok mountain ni, cehhh! just focus pada gambar mountain ye...
dapat idea..kira menciplak gambar ni dari calender la :)
so, how this artwork?


*title english..posting bahasa melayu yang telah dirosakan dengan campuran bahasa!*

seposen


gambar seposen atau ditulis dalam bentuk 10 cent..try recognized muka orang ni :D,
mesti tak tahu kan...sebab tak jadi...ni second time aku mengunakan pastel oil, fuhh! mencabar untuk aku yang baru setahun jagung ni

tangan


simple je title artwork ni..mungkin ada yang nak comment tentang artwork ni, you are welcome to drop your comment here :)

just want to try mengunakan mode crude..pada artwork kali ni, tapi macam kurang berkesan pun ada, try to imaging...situation yang memang extremely tension, stress..nak cari jalan keluar...tapi tak jumpa.