Saturday, January 1, 2011

potret

somebody know this person?..kepada fan fanatic ataupun yg tahap biasa-biasa je macam tukang lukis ni mesti kenal siapa dalam gambar ni,sebelum tu tukang lukisperlulah membagi tahu: gambar ni dilukis hanya untuk mengetahui masa yg diperlukan untuk menyiapkan gambar potret bercirikan pencil hitam putih, dan..entry kali ini ialah sambung kepada entry sebelum ini. kalau sebelum ini tukang lukis ada
inform akan posting gambar kamenashi kazuya yg telah siap dilukis dan di scan (kalau tak itallic word ni kang ada
yg kata merosakan bahasa ibunda sendiri. so, bagi menghormati bahasa ibunda sendiri kita bagi itallic pada word bahasa inggeris yg dimelayukan ok :) ). picture ni ialah picture kamenashi kazuya yang telah siap di scan (actually dah sampai mood
rajin nak scan..hehe).ok sekarang tugas korang yg view entry kali ini sila bagilah komen anda yang bernilai itu ok :)?




another one ni ialah picture adek tukang lukis yg berusia around 1 year++

No comments:

Post a Comment