Thursday, December 16, 2010

sungai

finally picture ni siap pn akhirnya,even start from may 2010. rase nya ia mengambil masa yang extremely lama giler..woha3.. actually bukan sengaja nak siap kan lambat. banyak perkara yang perlu dilalui semasa siapkan art work ni..hope you like it :)
firstly, semasa art work ni diproses menjadi sebuah lukisan..berlaku perubahan mood, dimana tukang lukis kehilangan mood..(berkemungkinan juga disebabkan penat bekerja, kerje cikai2 je.) jadi ia tersadai kat dalam rak buku yang menimbum kat dalam bilik. art work ni antara collection yg paling diminati oleh tukang lukis sendiri, kerana gambaran kepada keadaan yang aman dan damai, refreshing..suasan hutan, ada sungai..yang mana pada musim ni digambarkan pada musim bunga kot.. far from pollutant, jauh dari kesibukan kawasan yang memekak-mekak (a.k.a..suasana bising)
daripada komen yang diperolehi daripada fb,ada yg mengatakan ada sampan yang tersadai dekat pada batu tu..maybe la kot,tapi for me.it just daun la..
art work terpaksa dibahagi dua kerana keadaan printer yang tak dapat nak support size drawing block yg besar :)




No comments:

Post a Comment