Thursday, December 2, 2010

plastic bottle

Entry ni ialah sambungan dari entry sebelun ni yang bertajuk water container, picture ni pun aku draw time aku form 1..kelas pend. seni gak...senang kata aku paling suka time kelas ni..reasonnye simple..TAK PAYAH BACA BUKU...hahaha
hampir 9 tahun aku simpan picture ni, baru aku sedar ada beberapa kekurangan pada picture ni, contohnya gambar ni nampak kaku..

next picture ni aku dah retouch guna adobe photoshop, gune simple tools je seperti brush and gaussian blur dan tidak dilupakan juga kepada siHitam yang membantu menambahkan shadow pada picture ni..bagi aku gambar yg second more better, sebab logik..

No comments:

Post a Comment