Tuesday, October 5, 2010

pastles oil



latest picture fully from pastle oil, tak bagus sangat pun..ni first time aku try applied untuk potret muka..sesiape yang nak comment, u r welcome to drop your comments here..

1st aku just guna colour yang soft, after that baru aku guna colour yang gelap..
last jadi la seperti ini..gambar ini just from my imagination.takde kaitan kepada mereka yang masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia..

No comments:

Post a Comment