Wednesday, August 25, 2010

farahin mazlan

ok latest entry about farahin yang aku 1st time jumpe time kat matrik melaka..
after 3 tahun ++, (aku pn xsure sangat exactly 3 tahun brape bulan)..
3tahun agak lama la..and frhn totally dah laen..ooo..
ok ni dia latest picture yang aku try lukis balik, after snap..
tak tahu la..jadi ke tak...aku memang tak amik art ke seni visual..ataupun yang seangkatan dengannya...


jadi x??..
quality untuk gambar yang dilukis agak teruk...so kepada sesiapeje yang rajin nak bg comment boleh la drop comment anda disini.. (--,)